Header

Som bloggare på portalen Nouw har jag tendens till att bara läsa bloggar på samma portal. En period blev jag trött på det då allt ser till viss del liknande. Då gjorde jag en förändring - började läsa bloggar på andra portaler eller fristående bloggar.

Om du är inne i en period där du vill ha en förändring eller vill hitta fler bra bloggare. Fortsätt läs inlägget och få tre tips på bra bloggar.

Bilder tagna från Instagram, @SustainableLuxury.se

Till att börja med har vi fina Amina som bloggar på Sustainableluxury.se. Hennes blogg handlar om hållbart, lyxigt mode. Hon väljer gärna att spara pengarna till en dyr väska, klädesplagg eller accessoar.

Det som utmärker Amina är att hon tänker hållbart vilket är inspirerande. Hon tipsar och nämner saker som ingen annan modebloggare gör, exempelvis att byta med en vän. Hon hade bytt armband mot en blus, båda parterna vann på det utan någon kostnad.

Bilder tagna från Instagram, @BossBloggen

Andra bloggen jag ska tipsa om är Bossbloggen.se som drivs av Clara. Hon har en nischad blogg där hon ger råd hur man bli en bra boss, entreprenör och skapar sig en god karriär. Följ gärna henne på Instagram där hon lägger ut bra citat och ger som på bloggen värdefulla råd.

Har inte följt henne länge - enbart en vecka - därav kan jag inte riktigt säga så mycket. Jag inspireras av hennes glöd och hon lär mig värdefulla råd. Råden om att lyckas i sin karriär omvandlar jag, och tar till mig hur jag ska lyckas med gymnasiet. Det senaste inlägget som handlade om att man är på god väg att lyckas. Där kände jag igen mig, fastän jag inte har en fot i arbetslivet.

Läs den oavsett ålder, enligt mig är det den mest lärorika bloggen jag läser. Ni får gärna tipsa om bloggar som är mer än mode, skönhet, resor och personligt!!

Bilder tagna från Instagram, @RebeckaRosengren

Den tredje och sista bloggaren är vardagsbloggaren Rebecka som driver Devote.se/rebeckarosengren . Hon har ingen nischad blogg så som Amina eller Clara. I och för sig fylls hennes blogg med 75% av mode.

Hennes blogg består av mycket bilder - lite text. Jag tycker om en hennes blogg på grund av det faktum att hon har valt att mestadels är bilder än text. Hon tar oerhört bra och vackra bilder, ser ut som hon lägger ner en del i redigeringen.

Tycker du om bloggen och mig?
Följ mig på samtliga medier: Instagram @JohannaSeijsing,
Facebooksida @JohannaSeijsing.se, Blogkeen och på Nouw.
Vid frågor kontakta mig gärna på Blogg@JohannaSeijsing.se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Följ mig på Instagram@johannaseijsing